Press

Press

Här finns nyheter och pressreleaser samlade för TOSO. Pressinformation finns även hos Cision.

2016-11-12

Varje år röstar Mix Megapols lyssnare fram sina absoluta favoriter i Göteborg. SK Mat & Människor utsågs till vinnare i kategorin Bästa Restaurang – en utmärkelse vi är mycket stolta och glada för.

2016-05-18

Nu är den äntligen klar, vår nya uteservering. Välkommen till vår moderna och tidlösa mötesplats i helt ny skepnad. Hoppas vi ses!
Stafan Karlsson med personal.

2015-11-26

Under torsdagarna framöver gästar Mats "Gonzo" Hultgren oss på Toso från kl 22.00. Gonzo är en av de tongivande eldsjälarna i stadens klubbliv och har drivit egna klubbar och spelat världen över på platser som Shanghai, London, Berlin och Moskva.

2015-09-10

Göteborgsrestaurangen TOSO har vunnit Bookatable Awards i kategorin Årets bästa asiatiska kök, ett restaurangpris där Sveriges alla matgäster har fått en möjlighet att komma till tals för att utse landets mest populära restauranger.

2014-09-18

TOSO är en spektakulär restaurang med ett överflöd av detaljer, som väcker och förstärker både upplevelse och känslor. På matsidan är konceptet ”sharing” med portioner att dela och en högst individuell tolkning av många asiatiska smaker. Restaurangen högst uppe på Götaplatsen i Göteborg slår upp portarna den 18 september.